• Bel ons010 - 419 14 91

Wij zullen, per 20 september, definitief onze deuren sluiten! Tot die tijd blijft onze praktijk geopend voor zorg voor uw huisdier(en). Om onze bijdrage te leveren aan het indammen van het coronavirus hebben wij ons beleid aangepast. Lees meer op onze homepagina.

Over ons

Leer ons kennen

Dierenartsencentrum Rotterdam

Onze dierenkliniek aan de Dordtsestraatweg zit hier al zeker 40 jaar. In 2008 is de praktijk overgenomen door de Dierenzorggroep. We werken hier met vier dierenartsen en vier assistentes.

Wij kunnen dieren opereren, bloed- en urineonderzoek uitvoeren en zieke dieren opnemen om ze de juiste zorg te geven. Uiteraard kunnen we digitaal snel hele goede röntgenfoto’s van uw dier maken en sinds enige tijd hebben we een echoapparaat tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we echo’s van de buik van uw dier maken om onder andere te kijken naar de blaas, nieren, lever en maag. Maar ook om te zien of uw dier drachtig is. Bovendien hebben we de mogelijkheid om uw hond laparoscopisch te steriliseren (castreren). Dit is een zeer diervriendelijke manier van steriliseren, waar met behulp van een camera, de eierstokken door twee kleine gaatjes worden verwijderd. Alle operaties vinden plaats in een operatiekamer voorzien van gasanesthesie en de modernste bewakingsapparatuur, waardoor uw huisdier de optimale zorg krijgt.

Wij behandelen uw huisdier graag op afspraak om u zoveel mogelijk tijd voor u te kunnen nemen. U kunt verder de hele dag bij ons terecht voor medicatie en voer.

Onze diensten