• Bel ons010 - 419 14 91

Samantha Cafferata

Paraveterinair

Samantha Cafferata
Samantha Cafferata Paraveterinair

U heeft mij wellicht al in de praktijk ontmoet of aan de telefoon gesproken, maar sinds 1 oktober 2020 ben ik als paraveterinair bij dierenartsencentrum  Rotterdam komen werken.

Ik ben Samantha Cafferata en woon samen met mijn man Jeffrey, dochtertje Lizzy en onze twee eigenwijze katten: kater Google en poesje Glowy.

Als klein meisje liet ik alle honden in de straat uit en liep ik met mijn toenmalige kat in de poppenwagen rond. In 2008 ben ik begonnen met werken in de dierenartsenpraktijk, waarna ik al snel de opleiding tot Paraveterinair volgde. In 2010 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair en ben werkzaam geweest in 2 verschillende praktijken. Tijdens het werken in de dierenartsenpraktijk ben ik bijgeschoold als schildklier-, diabetes- en nierconsulente en heb ik eigen spreekuren gedraaid om zowel de kat als hun eigenaren goed te begeleiden, zodat katten met deze aandoeningen een langer en stabieler ziekteverloop hebben.

De bange en gestreste katten, daar heb ik altijd een zwak voor gehad. Hoe kan ik deze bange dieren nu het beste helpen in de dierenartsenpraktijk met zo min mogelijk stress?!Hierdoor ben ik mij in kattengedrag gaan verdiepen en in 2015 heb ik besloten de opleiding tot kattengedragstherapeut te gaan volgen aan de Tinley academie, waarna ik in 2018 afstudeerde als kattengedragstherapeut. 

Juist de afwisseling tussen honden, katten en andere dieren blijf ik leuk vinden. Daarom probeer ik ook alle dieren zo goed mogelijk te helpen in de dierenartsenpraktijk.

Ik hoop u de komende jaren goed te kunnen helpen, net als alle trouwe viervoeters.